Είπαν για εμάς ...

Με τον κ. Παπόγλου και την Simpleact συνεργάζομαι εδώ και λίγα χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος. Ότι έχω χρειαστεί με εξυπηρέτησε αμέσως. Επιπλέον η τιμή στα ασφάλιστρα είναι η χαμηλότερη σε σχέση με άλλες. Τον συνιστώ σε όλους να κάνουν την ασφάλιση τους και για αυτόν τον λόγο τον έχω προτείνει και σε πολλούς συναδέλφους.
Παναγιωτίδης Νικόλαος
(Πολεμική Αεροπορία,
πρόεδρος Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολ. Μακεδονίας και Θράκης,
αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών)
Πρόκειται για αξιόπιστη και φιλική προς όλα ασφαλιστική εταιρεία. Η προθυμία να εξυπηρετήσει και να αποδώσει στο 100% τις απαιτήσεις των πελατών της, αποτελεί προσόν και την κατατάσσει στην κορυφή της πυραμίδας των εταιρειών αυτής της κατηγορίας. Δίνει επίσης τη δυνατότητα ανα πάσα στιγμή να λύσει τυχόν κολλήματα απαλλάσοντας τον πελάτη. Είναι τέλος πολύ προσιτή στις τιμές, χωρίς να μειώνει την αξιοπιστία και τις παροχές που ζητάει ο πελάτης. Ανεπιφύλακτα συστήνω σε οποιονδήποτε θα ήθελε να γίνει πελάτης της. Για τον κ. Παπόγλου θα έλεγα με σιγουρια ότι αντιμετωπίζει πρώτα ανθρώπινα τον πελάτη και δεύτερον άκρως επαγγελματικά και αξιόπιστα.
Τσαλαμπούνης Αντώνιος
(Πολεμική Αεροπορία)
Με τον Χρήστο συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια. Θέλω να δηλώσω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την συνεργασία που έχουμε, αλλά και να τονίσω την εξαιρετική οργάνωση που έχει ολόκληρο το γραφείο. Αυτοί είναι και οι λόγοι που τον έχω συστήσει σε πολλούς φίλους και συναδέλφους.
Γρηγορούδης Χρήστος
(Πολεμική Αεροπορία)
Είναι ξεκάθαρο το πάθος που έχετε για την ποιότητα, την αμμεσότητα και την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των ζητημάτων που πραγματεύεστε. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας. Υπάρχει άριστη επικοινωνία, που αποφέρει άριστο αποτέλεσμα.
Κουνουπάκης Ματθαίος
(Πολεμική Αεροπορία)
Με τη simpleact και τον κ. Παπόγλου Χρήστο συνεργάζομαι ακριβώς 15 χρόνια. Γίναμε φίλοι από την αρχή αυτής της συνεργασίας. Όποτε τον χρειάστηκα ήταν άψογος και γρήγορος. Και φυσικά τον έχω συστήσει σε πολλούς φίλους μου γιατρούς στρατιωτικούς και μη. Θα πρέπει να τονίσω ότι έχω γνωρίσει και πολλούς πελάτες του, συναδέλφους από την Πολεμική Αεροπορία, οι οποίοι και οι ίδιοι λένε τα καλύτερα λόγια για τον Χρήστο.
Πιτσίνης Νεκτάριος
(Πολεμική Αεροπορία, στρ. ιατρός)
Με τον Χρήστο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από την εποχή που υπηρετούσαμε μαζί στην ίδια μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας. Υπήρξε ασφαλιστής μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πάντα έδειχνε συνέπεια και επαγγελματισμό. Όσες φορές χρειάστηκε να κάνω χρήση των όρων του ασφαλιστικού συμβολαίου μου δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα είτε αυτό αφορούσε ασφαλιστήριο αυτοκινήτου είτε ασφαλιστήριο κατοικίας. Δύο φορές που είχα ατύχημα με το αυτοκίνητο τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του ήταν άψογοι επαγγελματίες και ανέλαβαν όλες τις διαδικασίες χωρίς εγώ να αναγκαστώ να ασχοληθώ με τίποτα. Την ίδια αντιμετώπιση είχα και όταν διέρρηξαν το σπίτι μου και έπρεπε να αντικαταστήσω ένα εξωτερικό κούφωμα καθώς και όταν έπρεπε να επιδιορθώσω ζημιές σε υδραυλικά. Ο Χρήστος φρόντισε να αποζημιωθώ πλήρως και άμεσα χωρίς ταλαιπωρία και ατελείωτη γραφειοκρατία όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις. Προτείνω τη συνεργασία με τον Χρήστο ανεπιφύλακτα γιατί όταν προκύπτουν αναπάντεχα γεγονότα και προβλήματα θέλεις να είσαι σίγουρος ότι ο ασφάλεια σου είναι αξιόπιστη και ο ασφαλιστής σου πάντα διαθέσιμος να σε εξυπηρετήσει.
Σανιδάς Χρήστος
(Πολεμική Αεροπορία)
Με τον Χρήστο συνεργάζομαι πάνω από είκοσι χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας. Είναι έτοιμος να βοηθήσει, σε ότι ''αναποδιά'' παρουσιαστεί και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας (πραγματικά). Επίσης μου παρέχει πάντα την καλύτερη τιμή της αγοράς στα συμβόλαια αυτοκινήτου. Όποιος δεν το πιστεύει, δεν έχει παρά να το δοκιμάσει. Βρείτε τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς σύμφωνα με τις καλύψεις που θέλετε και πείτε το στον Χρήστο. Αυτός θα σας βρει αν όχι φτηνότερο, τουλάχιστον το ίδιο ασφάλιστρο. Σε εμένα είκοσι χρόνια τώρα αυτό συμβαίνει. Μ'αρέσει επίσης ότι συνεχώς αναβαθμίζει τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πελατών του. Χρήστο σ'ευχαριστούμε, συνέχισε έτσι, για το καλό και της εταιρείας σου αλλά και των πελατών σου!
Τουφεξής Γεώργιος
(Πολεμική Αεροπορία)
Είμαι ασφαλισμένος μέσω της εταιρίας του κ. Παπόγλου αρκετά χρόνια όχι μόνο στο Αυτοκίνητο αλλά και σε άλλα ιδιοκτησιακά μου αντικείμενα που χρήζουν ασφάλισης. Οι λόγοι που έχω προβεί στην επιλογή αυτής της εταιρίας δεν αποτελεί μόνο η τιμή των ασφαλίστρων, που είναι η πιο χαμηλή σε ετήσια βάση σε σύγκρισης με άλλες αντίστοιχες εταιρίες ή διαδικτυακές ασφαλιστικές εφαρμογές. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Παπόγλου, η αποφασιστικότητά του να εκπληρώνει τις επιθυμίες των πελατών στα επιτρεπτά όρια, καθώς και η άμεση υποστήριξη που παρέχει το Γραφείο είναι τα στοιχεία επιλογής. Η εύκολη δυνατότητα συνεργασίας, καθώς και πρόσβαση στο Γραφείο για δια ζώσης γνωριμία, όπως και η ποικιλία ασφαλιστικών πακέτων και καλύψεων ανάλογες με τις απαιτήσεις των πελατών, προθέτονται στους λόγους για την επιλογή αυτής. Value For Money Επιλογή.
Υ.Γ. Έχει προκύψει να χρειαστεί να κάνω χρήση διαφόρων κωδικών λόγω ατυχημάτων ή άλλων καταστάσεων. Η συμβολή και η συμβουλή που έλαβα από τον ίδιο ή τους εργαζόμενους στο Γραφείο εξυπηρέτησαν άμεσα τη διεκπεραίωση της κατάστασης.
Αλμετίδης Σάββας
(Πολεμική Αεροπορία)
Έχοντας πετύχει μια αξιόπιστη, τίμια και ευέλικτη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας πάντοτε βοήθεια την στιγμή που χρειάζεται, με αμεσότητα και ειλικρίνεια, η Simple Act παραμένει σταθερά μια άριστη ασφαλιστική επιλογή.
Γέρμαν Βασίλειος
(Στρατός Ξηράς, στρ. ιατρός)
Ο Χρήστος Παπόγλου αποτελεί έναν αξιόπιστο ασφαλιστικό σύμβουλο. Η αποτελεσματικότητα, η ευγένεια και η αμεσότητα, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του Χρήστου και των ανθρώπων που εργάζονται στο γραφείο του. Πάντα ευέλικτος, στέκεται στο πλευρό των αναγκών των πελατών του, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του για το καλύτερο αποτέλεσμα. Του εύχομαι η πορεία του γραφείου του να είναι πάντα ανοδική όπως γνωρίζω ότι είναι τώρα.
Κρόκος Ιωάννης
(Πολεμική Αεροπορία)
Η φύση της εργασίας μου [πλοίαρχος ΕΝ] με κάνει απαιτητικό όχι μόνο στη θάλασσα αλλά και στη στεριά...Η εξυπηρέτηση, η συνέπεια και η άριστη οργάνωση του γραφείου του κ.Παπόγλου δεν μου έχουν αφήσει περιθώρια απαιτήσεων....Το γεγονός οτι τρία προσωπικά αυτοκίνητα, ένα της συζύγου και πλείστα άλλα φίλων και συγγενών είναι ασφαλισμένα στο γραφείο του, μαρτυρεί την ικανοποίηση μου....Φυσικά και δεν θα ξεχάσω την ΑΜΕΣΗ παρέμβαση του όταν "έμεινε" το αυτοκίνητο της συζύγου μου στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης με το ανήλικο παιδί μου νυχτερινή ώρα και με κακοκαιρία....Τον ευχαριστώ για την καθοριστική του παρέμβαση....Ένα μεγάλο "ΜΠΡΑΒΟ" νομίζω τα λέει όλα.....!!!!!
Κοντοπός Ιωάννης
(Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού)
Η συνεργασία με την simpleACT ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες τους. Τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλη την ομάδα για τον επαγγελματισμό και τον ζήλο που τη διακρίνει.
Ντάσης Γεώργιος
(Πολεμική Αεροπορία)
Ο Χρήστος είναι ο ασφαλιστής μου εδώ και πολλά χρόνια. Μόνο καλά λόγια έχω να πω και για τις ασφαλίσεις οχημάτων που έχουμε μαζί του αλλά και για τις ασφαλίσεις κατοικιών
Γιαννιώτης Απόστολος
(Πολεμική Αεροπορία)
Με τον κ. Χρήστο Παπόγλου και την εταιρεία του Simple Act συνεργάζομαι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η εμπειρία, αξιοπιστία, ποιότητα και αμεσότητα στη παροχή υπηρεσιών στον τομέα ασφάλισης, του κ. Παπόγλου και της εταιρείας του είναι αδιαμφισβήτητα και οι τιμές των ασφαλιστικών προϊόντων της εταιρείας είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές στην αγορά. Σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκα βοήθεια ο κ. Παπόγλου και οι συνεργάτες του την παρείχαν αμέριστα και βρέθηκαν άμεσα στο πλευρό μου. Νιώθω απόλυτη εμπιστοσύνη και σιγουριά από τις ασφαλιστικές υπηρεσίες που ο κ. Παπόγλου και η εταιρεία μου προσφέρει, και τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Τατάρογλου Κωνσταντίνος
(Πολεμική Αεροπορία)
Με τον Χρήστο συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια. Έχουμε τα ασφαλιστήρια των αυτοκινήτων μας , του σπιτιού μας αλλά και τα συμβόλαια ζωής μας σε αυτόν. Πλήρης εξυπηρέτηση. Καταπληκτικές τιμές. Γρήγορη ανταπόκριση. Προφανώς δεν τον αλλάζουμε.
Δημητριάδης Ιωάννης
(Πολεμική Αεροπορία)
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και εγώ αλλά και οι φίλοι που του έχω συστήσει ως πελάτες.
Ιωαννίδου Δήμητρα
(Πολεμική Αεροπορία)
Επαγγελματισμός, κατάρτιση, συνέπεια και εξυπηρέτηση πέρα από κάθε προσδοκία. Στη συνεργασία μου μαζί της, η simpleACT αποδείχθηκε ευέλικτη, στάθηκε στο πλευρό των αναγκών που της ζητήθηκαν να καλύψει, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της για το καλύτερο αποτέλεσμα! Κατά συνέπεια σαφώς συστήνω ανεπιφύλακτα την εταιρία σε όποιον θέλει να εξασφαλίσει μία άψογη συνεργασία με το καλύτερο αποτέλεσμα.
Παπαδόπουλος Βασίλειος
(Στρατός Ξηράς)
Η Συνεργασία μου με τον κ. Παπόγλου σε θέματα παροχής Ασφαλιστικών Υπηρεσιών έχει διάρκεια πάνω από 25 έτη. Όλα αυτά τα χρόνια είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την άμεση ανταπόκριση, την ενημέρωση, την ευρύτητα των προσφερόμενων ασφαλιστικών επιλογών καθώς και την παροχή υποστήριξης σε οποιοδήποτε θέμα ασφαλιστικής κάλυψης με αποσχολούσε. Για τους λόγους αυτούς νιώθω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και σιγουριά για την συνεργασία μας και τον ευχαριστώ.
Παρισσόπουλος Κων/νος
(Πολεμική Αεροπορία)
Με τον Χρήστο συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση και για αυτό το λόγο του έχω συστήσει πάνω από 50 συναδέλφους , ο περισσότεροι από τους οποίους τον έχουν ήδη για ασφαλιστή τους. Του εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια δύναμη και την ίδια επιτυχία, μια που παντού στην πολεμική αεροπορία βρίσκω πελάτες του.
Ψαρόπουλος Τριαντάφυλλος
(Πολεμική Αεροπορία)
Ένας πρώην συνάδελφος, ο οποίος όμως δεν έπαψε ποτέ να σκέφτεται και να προσπαθεί για το καλό των συναδέλφων. Μετά από τόσα χρόνια πλέον από ασφαλιστικός μας σύμβουλος έχει γίνει πολύτιμος φίλος και συνεργάτης.
Συρούκης Ταξιάρχης
(Πολεμική Αεροπορία)
Ως πελάτης επί πενταετία μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα για την ποιότητα της συνεργασίας μου με τον κ. Παπόγλου, την ταχύτητα εξυπηρέτησης αλλά κυρίως τη σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργήθηκε.
Μαυροειδής Γεώργιος
(Στρατός Ξηράς)
Τον Χρήστο τον γνωρίζω πολλά χρόνια και συνεργάζομαι μαζί του στα ασφαλιστικά και εγώ αλλά και ολόκληρη η οικογένειά μου. Θέλω απλά να δηλώσω ότι οι υπηρεσίες του γραφείου του είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Επίσης να σημειώσω ότι έχω συστήσει σε πολλούς φίλους μου να συνεργαστούν μαζί του.
Μουτάφογλου Ιωάννης
(Λιμενικό)
Τον κ. Παπόγλου Χρήστο τον γνώρισα μέσω ενός συναδέλφου, ο οποίος ήταν πελάτης του σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου και νοσοκομειακού προγράμματος. Ο συνάδελφος αυτός ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από ποιότητα της εξυπηρέτησης που είχε. Το ίδιο ακριβώς μπορώ να δηλώσω και εγώ μετά από πέντε έτη συνεργασίας με τον Χρήστο, τόσο για το κομμάτι της ποιότητας εξυπηρέτησης όσο και για το οικονομικό κόστος των συμβολαίων μου.
Τοπαλίδης Ελευθέριος
(Πολεμική Αεροπορία)
Στον Χρήστο είμαι ασφαλισμένος εδώ και πέντε έτη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις εξυπηρέτηση αλλά και από τα οικονομικά ασφάλιστρα που μας προτείνει. Τον προτιμώ γιατί έχει εμπειρία πάνω στις εκπτώσεις που μπορούμε να πάρουμε από τις ασφαλιστικές εταιρίες εμείς οι ένστολοι και αυτός είναι και ο λόγος που τον έχω συστήσει σε πολλούς συναδέλφους μου.
Μπραϊλας Στέργιος
(Πυροσβεστικό Σώμα)
Η εξυπηρέτηση της simpleACT είναι αυτή που θα έπρεπε να έχει κάθε εταιρεία απέναντι στους πελάτες της. Ενημερώθηκα, επέλεξα, πλήρωσα και μου έστειλαν ηλεκτρονικά το ασφαλιστήριο σε χρόνο "μηδέν". Ξεκούραστη υπόθεση!
Σκόνδρα Έλλη
(Πολεμική Αεροπορία)
Η simpleACT κάλυψε απόλυτα όλες τις απαιτήσεις που είχα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι με καθοδήγησε και συνεχίζει να με καθοδηγεί με τέτοιον τρόπο ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή ασφάλιση προσαρμοσμένη στις δικές μου ανάγκες και απαιτήσεις.
Μπουρπουτέλης Χαράλαμπος
(Λιμενικό)
Είμαι πελάτης της simpleact για πάνω από 4 χρόνια και θεωρώ ότι η παροχή υπηρεσιών της είναι πραγματικά άψογη. Δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα κάλυψης και άψογης εξυπηρέτησης. Συγχαρητήρια!
Κακανάς Παναγιώτης
(Πολεμική Αεροπορία)
Συνάντησα φιλική αντιμετώπιση με όποιον μίλησα, είχα εξαιρετική εξυπηρέτηση και βρήκα ότι ζήτησα με μεγάλη ευκολία. Συγχαρητήρια στον κ. Παπόγλου και τους συνεργάτες του.
Γαλάνη Δήμητρα
(Πολεμική Αεροπορία)
Συνιστώ χωρίς καμμία επιφύλαξη τον Χρήστο για όποιον ψάχνει ασφάλιση με σιγουριά, εμπιστοσύνη και ειλικρίνια. Αλλά και χαμηλές τιμές!
Καραγκιοζίδης Ιωάννης
(Πολεμική Αεροπορία)
Ο Χρήστος Παπόγλου είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους ψάχνουν ασφαλιστικό γραφείο με επαγγελματισμό, τυπικότητα, αξιοπιστία και φυσικά καλές τιμές και ποιότητα για το προσφορέμενο πακέτο ασφαλιστικών καλύψεων. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά σας.
Αναστασιάδης Χρήστος
(Στρατός Ξηράς)
Συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες του γραφείου του. Έχουμε άψογη συνεργασία και συστήνω ανεπιφύλακτα την εταιρία στους συντοπίτες φίλους και συνάδελφους της Λάρισας.
Μανώλης Αθανάσιος
(Πολεμική Αεροπορία)
Αγαπητέ Χρήστο, είναι πολύ εύκολο και ευχάριστο μαζί να κάνεις επαινετικά σχόλια, ιδιαίτερα σε ανθρώπους που το αξίζουν, όπως εσύ. Οι απόψεις μου σίγουρα θα ταυτίζονται με το σύνολο των ''πελατών'' και φίλων σου και έχουν να κάνουν με το ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το σύνολο των υπηρεσιών που απολαμβάνουμε από τις εταιρείες που εκπροσωπείς. Οικονομία, καλή συνεννόηση, γρήγορη και ασφαλής εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν την πάνω από 20 χρόνια συνεργασία μας. Νομίζω δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω. Συνέχισε, όσο αντέχεις, την πολύ καλή δουλειά.
Τσομώκος Θάνος
(Πολεμική Αεροπορία)
Από τις μέχρι σήμερα εμπειρίες μου σε ασφαλιστικές υποθέσεις, έχω πλέον τη βεβαιότητα ότι αυτό που μετράει στην πράξη δεν είναι τόσο η ασφαλιστική εταιρεία, όσο ο ασφαλιστικός σύμβουλος! Και εδώ μπορώ να εκφράσω την απόλυτη εμπιστοσύνη μου στο Χρήστο και το γραφείο του. Μετά από 25 χρόνια συνεργασίας, αυτό που διαπίστωσα είναι ότι διακατέχεται από υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, αφοσίωσης στον πελάτη και ειλικρίνειας, πράγματα δυσεύρετα στην εποχή μας.
Βαλάσης Αθανάσιος
(Πολεμική Αεροπορία)
Άψογη εξυπηρετηση
Παρράς Δημήτριος
(Πολεμική Αεροπορία)
Η simpleact και ο Χρήστος ήταν πάντα εκεί, όποτε τους χρειάστηκα, με απαράμιλλο επαγγελματισμό και συνέπεια.
Τριανταφυλλίδης Ιωάννης
(Πολεμική Αεροπορία)
Πολύ καλή συνεργασία με το προσωπικό του γραφείου και με τιμές ιδιαίτερα προσιτές.
Παπαδημητριου Κώστας
(Πολεμική Αεροπορία)
Εδώ και χρόνια επιλέγω για την ασφάλιση των οχημάτων μου τη simpleACT με το φιλικό site που διαθέτει, για την άριστη συνεργασία και άμεση εξυπηρέτηση από το προσωπικό του γραφείου και για τις πολύ καλές τιμές στα πακέτα ασφάλισης
Αντριάς Κων/νος
(Πολεμική Αεροπορία)
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία, την εξυπηρέτηση και τις τιμές!!! Σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα, όπως ήδη έχω κάνει σε πολλούς φίλους και πρώην συναδέλφους μου!!!
Κουτσογιάννης Νικόλαος
(Πολεμική Αεροπορία)
Με τον κ. Παπογλου και την simple act συνεργαστηκαμε στην ασφάλεια του αυτοκινήτου μου. Με τους συνεργάτες του και με τον ίδιο είχαμε άψογη συνεργασία. Ότι μου υποσχέθηκαν έγινε στο ακέραιο. Επίσης έχω να πω ότι ήταν η χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Τον έχω ήδη συστήσει σε φίλους και συναδέλφους μου. Νιώθω ότι η ασφάλεια του αυτοκινήτου μου είναι πλέον σε προσωπικό επίπεδο όχι κάτι απρόσωπο. Οτιδήποτε χρειάστηκα ήταν άμεση η εξυπηρέτηση μου. Μέχρι τώρα ποτέ ξανά δεν είχα τέτοια αντιμετώπιση. Νιώθω την ανάγκη από αυτό εδώ το βήμα να τους ευχαριστήσω. Καλή συνέχεια!
Μπρούστας Παναγιώτης
(Πολεμική Αεροπορία)
Τριάντα χρόνια είμαι αποδέκτης υπηρεσιών ασφάλισης. Τα τελευταία τρία έτη, καλύπτομαι από τον Χρήστο. Σαφές οτι δεν τον αλλάζω, αλλά τον συστήνω και ως προσωπικότητα. Την ίδια γνώμη εκφράζω δημόσια και για την επιλογή του, ως προς τους συνεργάτες του.
Σχισμένος Δημήτριος
(Πολεμικό Ναυτικό)
Η έναρξη της ασφάλισης μου ξεκίνησε το 2012 με ένα ΙΧ μετά από σύσταση φίλου και συναδέλφου. Εντούτοις, οι παροχές του συμβολαίου συναρτήσει της τιμής ήταν ήδη ένα σημαντικό κίνητρο. Προϊόντος του χρόνου, η ασφάλιση επεκτάθηκε σε συνολικά 3 ΙΧ του ευρύτερου κύκλου καθόσον τόσο το τιμολόγιο παρέμεινε ανταγωνιστικό, όσο και η απόκριση σε έκτακτα περιστατικά όπως στη περίπτωση που σχεδόν μεταμεσονύχτια χρειάστηκε η παρέμβασή του για ρυμούλκηση. Σημειώνω ότι, παρότι δεν έχουμε συναντηθεί κατ' ιδίαν, εντούτοις η επικοινωνία είναι πάντα άμεση και αποτελεσματική ακόμα και στη μοναδική περίπτωση που αφορούσε ζήτημα επιστροφής χρημάτων χωρίς αδιαμφισβήτητη υπαιτιότητα. Στα υπόλοιπα θετικά, συγκαταλέγεται η συνεχής αναζήτηση ανταγωνιστικών προϊόντων και επιλογών. Συνιστάται χωρίς ενδοιασμό ως ένας αξιόπιστος και σοβαρός επαγγελματίας
Δουκέλλης Απόστολος
(Πολεμική Αεροπορία)
Με την simpleact και τον κ. Παπογλου Χρήστο έχω μια εξαιρετική συνεργασία για περισσότερα απο 5 χρόνια. Η φιλική εξυπηρέτηση και ο επαγγελματισμός που επιδεικνύουν με αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους φίλους και συναδέλφους.
Τσεκούρας Χρήστος
(Ελληνική Αστυνομία)
Άμεση και σοβαρή ανταπόκριση, όποτε χρειαστεί στη χαμηλότερη τιμή εν Ελλάδι.
Χαρτοφύλακας Γεώργιος
(Πολεμική Αεροπορία)
Με τον κύριο Παπογλου συνεργάζομαι εδώ και λίγο καιρό και είμαι πολυ ευχαριστημενος.
Παπαβασιλείου Γρηγόριος
(Πολεμική Αεροπορία)
Συμπληρώνω τρία χρόνια συνεργασίας με την SIMPLEACT και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογή μου. Όλα αυτά τα χρόνια με αντιμετώπισαν σαν φίλο και συνεργάτη και όχι απλά σαν ένα πελατη.Είναι πάντα πρόθυμοι να με βοηθήσουν σε κάθε απορία και προβληματισμο μου και να μου προτείνουν λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες μου. Ελπίζω να συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά την καλή αυτή συνργασια.
Ταγματζίδης Ιωάννης
(Πολεμική Αεροπορία)
Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εταιρεία σας. Και τόσο για τις προσιτές τιμές, αλλά και από την καταπληκτική εξυπηρέτηση που με έχουν παρέσχει. Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιες εταιρείες και δίνω συγχαρητήρια για όλα. Σας ευχαριστώ πολύ.
Βλαχόπουλος Νικόλαος
(Στρατός Ξηράς)
H simpleact αποτελεί έναν αξιόπιστο ασφαλιστικό σύμβουλο. Η αποτελεσματικότητα, η ευγένεια και η αμεσότητα, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της . Συγχαρητήρια!
Μπενετος Ιωάννης
(Πολεμική Αεροπορία)
Με τον κ. Παπόγλου και την Simpleact συνεργάζομαι εδώ και κάποια χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σε ότι χρειάστηκα, εξυπηρετήθηκα άμεσα και εκτός αυτού, η τιμή στα ασφάλιστρα είναι αρκετά χαμηλότερη σε σχέση με άλλες εταιρείες. Τον συνιστώ σε όλους να κάνουν την ασφάλισή τους και για αυτόν τον λόγο τον έχω προτείνει ανεπιφύλακτα και σε αρκετούς συναδέλφους.
Ρίζος Χρήστος
(Πολεμική Αεροπορία)
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία με την simpleACT, την εξυπηρέτηση και τις τιμές!!! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα, όπως ήδη έχω κάνει σε πολλούς φίλους και πρώην συναδέλφους μου!!!
Φρυγανάς Κωνσταντίνος
(Πολεμική Αεροπορία)
Συνεργάζομαι το τελευταίο διάστημα με την εταιρεία έπειτα από παρότρυνση-πρόταση συναδέλφου μου. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος. Η τιμή στα ασφάλιστρα είναι η χαμηλότερη σε σχέση με άλλες. Τον συνιστώ σε όλους να κάνουν την ασφάλιση τους εκεί διότι συμφέρει απ΄ όλες τις απόψεις
Μάντσος Διαμαντής
(Ελληνική Αστυνομία)
Με τον Χρήστο και την εταιρεία simpleACT συνεργάζομαι εδώ και κάποια χρόνια άψογα. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, γι' αυτό τον έχω προτείνει και σε άλλους γνωστούς μου.
Ζέρβας Γρηγόριος
(Πολεμική Αεροπορία)
Η συνεργασία μου με την ασφαλιστική εταιρεία simpleACT εδώ και 7 χρόνια είναι άψογη, καθώς διακατέχεται από αισθήματα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Ειδικότερα η συνεργασία μου με τον κ. Παπόγλου ήταν αρίστη, μιας και ήταν πάντοτε άμεσα διαθέσιμος και εξυπηρετικότατος σε οτιδήποτε και αν του ζητήθηκε.
Περμαθούλης Ιωάννης
(Πολεμική Αεροπορία)
Άμεση εξυπηρέτηση και εύρεση του οικονομικότερου συμβολαίου στα μέτρα μου!
Συνεργάζομαι μαζί τους από το 2009.
Φιλιππόπουλος Ανδρέας
(Πολεμική Αεροπορία)
Όλο το διάστημα της συνεργασίας μας, η εξυπηρέτησή σας είναι άριστη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Παπαδόπουλος Ανδρέας
(Πολεμική Αεροπορία)
Η αμεσότητα, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η άψογη συμπεριφορά τόσο του κ. Παπόγλου όσο κα της εταρείας SimpleACT ήταν ένας από τους κύριους λόγους που ξεκίνησα την συνεργασία. Ο άλλος κύριος και ιδιαίτερος λόγος ήταν οι χαμηλότερες τιμές των ασφαλίστρων σε σχέση με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες.
Μακρής Ιωάννης
(Πολεμική Αεροπορία)
Συγχαρητήρια στον κ. Χρήστο και την ομάδα του για το συνεχές έργο της ασφάλισης κάθε πτυχής της ζωής μας... Όποια απορία, όποια επιλογή, όποια ώρα λαμβάνεις απάντηση "ραμμένη" στα μέτρα σου και το ταχύτερο δυνατό. Μια εταιρεία που κάθε πελάτη τον βλέπει σαν δικό του άνθρωπο δημιουργώντας ένα κλίμα οικογενειακό, κάτι που λόγω επαγγέλματος (ΕΔ) αγαπώ και εκτιμώ ευρισκομενη στην ξενιτιά.
Keep walking and continue choosing simpleACT...you Wont loose.
Σιδηροπουλου Αλεξια
(Στρατός Ξηράς)
Με το κ. Παπόγλου συνεργάζομαι λίγα χρόνια! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Με την καλή εξυπηρέτηση και τις χαμηλές τιμές σε σχέση με άλλες εταιρείες θα συνεχίζω να ασφαλιζομαι εκεί. Την εταιρεία την έχω συστήσει σε συναδέλφους και θα συνεχίσω να τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
Αθανασιας Θωμάς
(Στρατός Ξηράς)
Με τον κύριο Παπόγλου συνεργάζομαι πολλά χρόνια και τον έχω συστήσει και σε αρκετούς γνωστούς μου, γιατί η συνεργασία μαζί του είναι άψογη. Με έχει εξυπηρετήσει πάρα πολλές φορές που του έχω ζητήσει το συμβόλαιο γιατί το έχω χάσει και μου το έστειλε άμεσα, οι ασφαλιστικές εταιρίες που συνεργάζεται είναι έμπιστες και αποτελεσματικές και κάθε φορά που είναι η ανανέωση του συμβολαίου μου βρίσκουμε μαζί το καλύτερο που με εξυπηρετεί.
Αθανασίου Νίκη
(Πολεμική Αεροπορία)
Πολυ καλη οργανωση, πολλες επιλογες καλυψεων σε συνδυασμο με το κοστος, εγκαιρη προειδοποιηση πληρωμης. Ειμαι πολλα χρονια ασφαλισμενος και απολυτα ικανοποιημενος.
Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος
(Πολεμική Αεροπορία)
Με τον Χρήστο συνεργάζομαι εδώ και 3 έτη. Η εξυπηρέτηση του γραφείου είναι σε επίπεδο που δεν είχα συνηθίσει στο παρελθόν με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια μου. Ωστόσο η επιθυμία για την εξυπηρέτησή μου όποτε και αν χρειαστώ κάτι, πάντα με εκπλήσει ευχάριστα. Ευχαριστώ τον Χρήστο και για τις τιμές που κάνει για εμάς τους συναδέλφους του αλλά και για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. Τον έχω ήδη συστήσει σε πολλούς φίλους.
Σμαρλαμάκης Γεώργιος
(Πολεμική Αεροπορία)
Εκτός από ασφαλιστικός μου σύμβουλος ο Χρήστος είναι και πολύ φίλος. Έχω πολλά χρόνια ασφαλισμένα σε αυτόν το αυτοκίνητο , την μηχανή αλλά και την κατοικία μου. Σωστός επαγγελματίας και σωστός άνθρωπος. Συνιστώ την συνεργασία μαζί του σε όλους τους συναδέλφους.
Φιλιππόπουλος Δημήτριος
(Πολεμική Αεροπορία)
Με τον κ. Παπόγλου συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από αυτή τη συνεργασία για την άμεση ανταπόκριση όποτε τον χρειαστήκαμε αλλά και για και το διαδικαστικό κομμάτι των πληρωμών μας (μαζί με τον σύζυγο μου) κάθε εξάμηνο. Γνωρίζω ότι έχει συνεργασία με πάρα πολλούς συναδέλφους για αυτό του έχω συστήσει και εγώ πολλούς γνωστούς μου.
Συμεωνίδου Ειρήνη
(Πολεμική Αεροπορία)
Γρήγορη εξυπηρέτηση, εξαιρετικές τιμές, οργάνωση στις διαδικασίες. Έχω συστήσει στο γραφείο πάνω από δέκα συναδέλφους μου, αλλά και συγγενείς μου.
Ταμπάκος Φίλιππος
(Ελληνική Αστυνομία)