Η ομάδα της simpleACT αποτελείται από τους πιο έμπειρους και τεχνικά καταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου των ασφαλίσεων. Έχοντας 28 χρόνια εμπειρίας μπορούμε να εγγυηθούμε για κάθε πελάτη μας την πιο χαμηλή τιμή που υπάρχει στην αγορά καθώς και να του παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Βασίλειος Παπόγλου

Βασίλειος Παπόγλου​

Ασφαλιστικός διαμεσολαβητής
Αριθμός Γενικού Επαγγελματικού Μητρώου ΓΕΜΗ 144512506000 Αριθμός Μητρώου 134023 Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
fb Profile Photo 180x1802

Ευλαμπία Κεχαγίδου

Ασφαλιστικός διαμεσολαβητής
Αριθμός Γενικού Επαγγελματικού Μητρώου ΓΕΜΗ 040351406000 Αριθμός Μητρώου 58475 Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
Χρήστος Παπόγλου

Χρήστος Παπόγλου

Manager

28

xρόνια εμπειρίας

21456

ασφάλειες μέχρι το 2019

36

ασφαλιστικοί σύμβουλοι

31

συνεργαζόμενες εταιρίες

Αξιοπιστία - Συνέπεια - Εμπιστοσύνη

Η simpleACT πρωταγωνιστώντας στον ασφαλιστικό χώρο και λειτουργώντας καθημερινά προς όφελος των πελατών της (ιδιώτες και επιχειρήσεις), μπορεί και προσφέρει αξιόπιστες, ολοκληρωμένες και γρήγορες ασφαλιστικές λύσεις και πολυάριθμα ασφαλιστικά προϊόντα, ελληνικών και αλλοδαπών ασφαλιστικών εταιρειών (δείτε εδώ), με στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή τους.

Λόγω της μεγάλης εμπειρίας της στον ασφαλιστικό χώρο, μπορεί να εξασφαλίσει στους πελάτες της τους καλύτερους όρους σε κάθε είδους ασφαλιστική συναλλαγή, διαπραγματευόμενη την καλύτερη σχέση τιμής – απόδοσης των συναπτόμενων συμβολαίων.

Η ανάπτυξη της λαμβάνει χώρα σε ένα περιβάλλον, στο οποίο δίνεται έμφαση σε κάθε τεχνολογική και ψηφιακή ευκολία. Έτσι κατορθώνει να ικανοποιεί συνεχώς και τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες της.

Όραμά μας είναι να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τη δυναμική μας παρουσία τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά.